Подлактна патерица

600.00 ден

Големинa

93cm – 127cm

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: BB2 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Подлактна патерица BB2

Подлактна алуминиумска патерица дизајнирана за лесно подесување и користење. Висината се прилагодува според корисникот. Изработена од алуминиумски легури кој обезбедуваат мала тежина. Подлогата е обложена со гума која спречува лизгање.

Носивост: 136 kg

Големинa

93cm – 127cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

Алуминиум