Атлетски стегач за лакт

330.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: C3-001 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Атлетски стегач за лакт C3-001 

 

 • Превенира од повреди за време на спортски и работни активности.
 • Овозможува топлинска терапија.
 • Ја стимулира крвната циркулација.
 • Го забрзува процесот на заздравување при повреда.

Производот е идеален за стабилизација на повредениот лакт но и за превенција од настанување на повреда при работни и спортски активности. Квалитетниот и издржлив неопрен материјал дава топлинска терапија и лесен притисок со цел да превенира од повреда при активно повторливи движења на лактот или да ослободи од болка.

Препорачливо за:

 • Поддршка и заштита при спортски активности.
 • Работни активности.
 • Истегнување.
 • Артритис, артроза.
 • Ослободување од болка и оток.
 • Изместување на лигамент.

Големина:
S   20-23цм
М  23-26cm
L    26-29cm
XL  29-32cm
XXL 32-35cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

70% Неопрен
30% Најлон