ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ + 389 (0)2 3095 002

ПРOMOТИВНО

Коментари од Нашите Корисници

М. Денис

Јас сум голем обожавател на рефлексологијата и масажата на моите стапала. Навистина масажерот за нозе е неверојатен а моите нозе не се чувствуваат уморни и истрошени како порано.
5.0
2018-06-01T15:58:25+01:00
Јас сум голем обожавател на рефлексологијата и масажата на моите стапала. Навистина масажерот за нозе е неверојатен а моите нозе не се чувствуваат уморни и истрошени како порано.

С. Милош

Го користам секој ден 20-25 минути, ја обожавам неговата функција за загревање со што ме ослободува од болките и тензијата што ја чувствувам во мојот врат и раменици.
5.0
2018-06-01T15:58:54+01:00
Го користам секој ден 20-25 минути, ја обожавам неговата функција за загревање со што ме ослободува од болките и тензијата што ја чувствувам во мојот врат и раменици.

К. Бојан

Мојата работа налага долго време работа на компјутер и боледувам од артритис  и фибромијалгија.. го користам секојдневно и тоа ме спаси од одење на физикална терапија....Ви благодарам.
5.0
2018-06-01T15:58:43+01:00
Мојата работа налага долго време работа на компјутер и боледувам од артритис  и фибромијалгија.. го користам секојдневно и тоа ме спаси од одење на физикална терапија....Ви благодарам.

Н.Мартин

Честопати кога легнував да спијам чувствував еден вид на боцкање во моите нозе и се будев од сон. Кога го купив овој масажер за нозе тој беше мое единствено решение , едноставно не можам без него.
5.0
2018-05-23T10:30:09+01:00
Честопати кога легнував да спијам чувствував еден вид на боцкање во моите нозе и се будев од сон. Кога го купив овој масажер за нозе тој беше мое единствено решение , едноставно не можам без него.

З.Тони

Масажерот за нозе стегајќи ги моите нозе прави да чувствувам како циркулацијата тече низ моите нозе подобро. Не е важно колку добро се чувствувам за време на масажата туку како се чувствувам после тоа. Одличен производ!
5.0
2018-06-01T15:58:14+01:00
Масажерот за нозе стегајќи ги моите нозе прави да чувствувам како циркулацијата тече низ моите нозе подобро. Не е важно колку добро се чувствувам за време на масажата туку како се чувствувам после тоа. Одличен производ!
5
5