Коментари од корисници

Го користам секој ден 20-25 минути, ја обожавам неговата функција за загревање со што ме ослободува од болките и тензијата што ја чувствувам во мојот врат и раменици.

С. Милош

Мојот сопруг има честа лумбална болка и откако го користи секојдневно креветот неговата мобилност значително се зголеми а болката по само неколку користења исчезна. Јас исто така имав проблеми со циркулацијата но тоа сега веќе е минато.

Д. Александра

Ми беше потребно време додека се одлучам но сега сфатив дека не погрешив, здравствените придобивки кои ги нуди овој кревет се незаменливи. Целосно сум задоволен а и остатокот од моето семејство.

Р. Владимир