Бастун Четвороножен

800.00 ден

Големинa

73-96 cm

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: BB3 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Бастун Четвороножен BB3

Предноста на овој бастун е широката база која ја обезбедуваат 4 краци, така што се обезбедува подобра сигурност на корисникот од класичниот бастун. Сите краци се обложени со гумени подлоги кои спречуваат лизгање.Можност за прилагодување на висината.

Носивост: 136 kg

Големинa

73-96 cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

Алуминиум