Подпазувна патерица

650.00 ден

Големини:

95-115 cm 

M 115-135 cm

135-155 cm

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: BB1 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Подпазувна патерица BB1

Алуминиумска подпазувна патерица со подесување на висината. Држачот за рака е обложен од нелизачки материјал за поголема сигурност на корисникот.  Исто така, и држачот за рака се подесува според висината. Изработена од алуминиумски легури кој обезбедуваат мала тежина.  Подлогата е обложена со гума која спречува лизгање.

Носивост: 136 kg

Големини:

95-115 cm 

M 115-135 cm

135-155 cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

Алуминиум