Активен стегач за колено и лист

1,350.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Активен стегач за колено и лист SS-728

 • Изработен е од високо квалитетни еластични материја со анатомски плетена конструкција за максимален комфорт и удобност. На горниот дел е составен од широк ластик кој што не дозволува да дојде до негово поместување. Превенира од настанување на повреда и овозможува соодветна стабилизација на коленото. Моќната компресивна структура обезбедува соодветна заштита на страничните тетиви и лигаменти и го намалува притисокот и заморувањето на мускулите при интензивни спортски активности.
 • Препорачливо за:
  • Спортски и рекреативни активности
  • Превенција од повреди
  • Зголемување на мускулна сила
  • Стабилизација на коленото
  • Заштита на тетивите и лигаментите
  • Ослободување од болка и замор на мускулите
  • Подобри перформанси
  • Интензивен тренинг

  Големина:

  Надколено   Колено  Подколено

  S        44-52             29-33      20-23

  M      48-56             33-37       23-26

  L        52-60             37-41       26-29

  XL     56-64              41-46      29-32

  XXL  60-68               46-51      32-35

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

85% Најлон
15% Ликра