Стегач за колено со заштитно перниче

900.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Стегач за колено со заштитно перниче ES-7A69

 • Производот е изработен од еластични материјали, со дишечки елементи за максимален комфорт и удобност. Дизајниран е да обезбеди соодветна поддршка заштита на коленото при спортски активности кои вклучуваат повторливо клекнување. Еластичната поддршка и ЕВА пената овозможуваат блага компресија и стабилизација  со цел намалување на непотребниот притисок и повреди на коленото.
 • Препорачливо за:
  • Спортски и рекреативни активности
  • Превенција од повреди
  • Заштита на коленото
  • Ослободување од притисок
  • Стабилизација и поддршка
  • Интензивен тренинг

  Големина:

  Универзална

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

27% Памук
20% Ева
20% Вискоза
18% Акрил
8% Ликра
4% Најлон
3% Памук