Активен стегач за колено и лист

1,260.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Активен стегач за колено и лист SS-726

  • Изработен е од високо квалитетни еластични материја со анатомски плетена конструкција за максимален комфорт и удобност. На горниот дел е составен од широк ластик кој што не дозволува да дојде до негово поместување. Превенира од настанување на повреда и овозможува соодветна стабилизација на коленото. Моќната компресивна структура обезбедува соодветна заштита на страничните тетиви и лигаменти и го намалува притисокот и заморувањето на мускулите при интензивни спортски активности.

              Препорачливо за

–  Спортски и рекреативни активности

–  Превенција од повреди

– Зголемување на мускулна сила

– Стабилизација на коленото

– Заштита на тетивите и лигаментите

–  Ослободување од болка и замор на мускулите

– Подобри перформанси

– Интензивен тренинг

  •   Големина Надколено   Колено  Подколено
  • S                        44-52             29-33      20-23
  • M                      48-56             33-37       23-26
  • L                       52-60             37-41       26-29
  • XL                   56-64              41-46      29-32
  • XXL               60-68               46-51      32-35

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

85% Најлон
15% Ликра
2% Гума