Стегач за лист – перфориран неопрен

870.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: D8-001 Категорија: Ознаки: , ,

Опис

Стегач за лист – перфориран неопрен D8-001

 • Овозможува соодветна компресија на листот.
 • Ја стимулира крвната циркулација.
 • Ги намалува непотребниот притисок и вибрациите при активности.
 • Перфорираниот материјал овозможува вентилација.

Производот е изработен од квалитетен  и издржлив перфориран неопренов матреријал за ја да подобри протекцијата и притисокот на листот, а воедно овозможува добра вентилација на кожата. Притисокот ќе ги редуцира вибрациите на листот, и ќе ги потикнува крвта и оксигенот во мускилите на листот и ќе ги подобри перформансите за време на движењето. Идеален е при спортски или работни активности.

Препорачливо за :

 • Ослободување од зголемен притисок на зглобот или подколеното.
 • Истегнување на мускул.
 • Изместување на жила, тетива.
 • Мускулна атрофија.
 • Парализа на нерв.

Големина:
S 28-33cm
M 33-38cm
L 38-43cm
XL 43-48cm
XXL 48-53cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

60% Неопрен
25% Најлон
15% Памук