Имобилизатор за прст

520.00 ден

-Се состои од алуминиум со што во внатрешниот дел има пена и овозможува полесно движење.

-Обезбедува цврста стабилизација и третман.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Имобилизатор за прст O0-003

-Се состои од алуминиум со што во внатрешниот дел има пена и овозможува полесно движење.

-Обезбедува цврста стабилизација и третман.

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.