РОМ Имобилизатор за рака

4,600.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

РОМ Имобилизатор за рака  О3-003 

 • Овозможува имобилизација на нестабилен лакт или пост-оперативно.
 • Две латерално поставени РОМ зглоба со можност за лесно и брзо прилагодување.
 • Опсегот на прилагодување е од 0 до 120 степени.
 • Прилагодливи лепенки за совршено вклопување.

Идеален е за стабилизација на нестабилниот лакт  по пост-оперативен период  или долг процес на рехабилитација. Опсегот на поставување е во движења помеѓу 0-120 степени флексија и 10 степени екстензија. Високата густина на пената и лепенките за адаптирање обезбедуваат соодветна компресија и удобност.

Препорачливо за:

 • Дислокација на лакт.
 • Рехабилитација.
 • Пост-оперативно.
 • Корекција на контрактури.
 • Трауматски повреди.

Големина:
Универзална

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

35% ПУ пена
25% Најлон
20% Полиестер
20% Памук