Имобилизатор за прст

520.00 ден

-Го имобилизира повредениот прст

-Направен е од алуминиум и пена

-Лесно се поставува

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Имобилизатор за прст O0-007

-Го имобилизира повредениот прст

-Направен е од алуминиум и пена

-Лесно се поставува

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.