BMS Сув стерилизатор

Апарат за сува стерилизација на инструменти. Изработен од алуминиум и нерѓосувачки челик, стаклена врата огноотпорна, вграден термостат.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

BMS Сув стерилизатор

Апарат за сува стерилизација на инструменти. Изработен од алуминиум и нерѓосувачки челик, стаклена врата огноотпорна, вграден термостат.

Технички карактеристики:

Капацитет:18 L

Моќност:900W

Напојување: 220/240 V

Термометар: 0-250°C

Тајмер:10-120 min

Производител: BMS DENTAL