1200H Ултразвучна када

Се користи за чистење на сите видови метал и пластична опрема, протези и керамика.
• високо моќен ултрасоничен трансдусер за супериорен ефект во чистењето
• голем капацитет на садот за чистење
• 5 програми на дигиталниот дисплеј
• мемориска функција во случај на прекин на струја
• транспарентен капак со сино светло за да се набљудува процесот
• при подолго време на работа, се вклучува генераторот за ладење

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

1200H Ултразвучна када

Се користи за чистење на сите видови метал и пластична опрема, протези и керамика.
• високо моќен ултрасоничен трансдусер за супериорен ефект во чистењето
• голем капацитет на садот за чистење
• 5 програми на дигиталниот дисплеј
• мемориска функција во случај на прекин на струја
• транспарентен капак со сино светло за да се набљудува процесот
• при подолго време на работа, се вклучува генераторот за ладење
Технички карактеристики:
напојување:220V/110V 50/60 Hz
моќност: 60 W
ултрасонична фреквенција: 4000Hz
материјал на садот: нерѓосувачки метал
капацитет: 1,3 L
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments