Фолии за пакување на инструменти

Фолија за пакување на инструменти која ги чува стерилни и до 2 недели.
Ги има во повеќе димензии: 5 cm х200 m; 7 cm х200 m; 10 cm х200 m; 20 cm х200 m; 25 cm х200 m

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Фолии за пакување на инструменти

Фолија за пакување на инструменти која ги чува стерилни и до 2 недели.
Ги има во повеќе димензии: 5 cm х200 m; 7 cm х200 m; 10 cm х200 m; 20 cm х200 m; 25 cm х200 m
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments