Самолепливи фолии за пакување

Димензии:
-90 x 230 mm , 200 пар
-140 x 250 mm , 200 пар
Производител: BMS DENTAL

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Самолепливи фолии за пакување

Димензии:
-90 x 230 mm , 200 пар
-140 x 250 mm , 200 пар
Производител:
BMS DENTAL