Медицински рефлектор L735

Технички карактеристики:

Модел  L735 (за на ѕид)
Јачина на светлина  ≥50000lux
Број на сијалици  5
Напојување ~220V,50Hz
 Јачина на сијаличка  24V
 Моќност на сијаличка  25W
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Медицински рефлектор L735

Технички карактеристики:

Модел  L735 (за на ѕид)
Јачина на светлина  ≥50000lux
Број на сијалици  5
Напојување ~220V,50Hz
 Јачина на сијаличка  24V
 Моќност на сијаличка  25W