Clean 01 Ултразвучна када

Се користи за чистење на сите видови метална и пластична опрема, протези и керамика. Јаката ултрасонична моќ овозможува чистење и на најтешко достапните делови и простори кои сунѓерот и четките неможат да ги достигнат.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Clean 01 Ултразвучна када

Се користи за чистење на сите видови метална и пластична опрема, протези и керамика. Јаката ултрасонична моќ овозможува чистење и на најтешко достапните делови и простори кои сунѓерот и четките неможат да ги достигнат.
Времето се подесува од 2-30min, истотака и темпераурата. Автоматски се исклучува кога има недостаток на вода. Дигитален дисплеј.
Технички карактеристики:
Капацитет: 5 L
Моќност: 200 W
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments