Sirona DAC professional

Автоклав Б + класа. Идеален партнер за во вашата ординација.
Се автоклавираат предмети од пластика, рачни проширувачи, огледалца, борери …до медицински памук, метал. Еден од најбрзите автоклави, за само 15min ги автоклавира непакуваните инструменти –вкулучувајќи превакуум и вакуумско сушење.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
Категорија: Ознаки: ,

Опис

Sirona DAC professional

Автоклав Б + класа. Идеален партнер за во вашата ординација.

Се автоклавираат предмети од пластика, рачни проширувачи, огледалца, борери …до медицински памук, метал. Еден од најбрзите автоклави, за само 15min ги автоклавира непакуваните инструменти –вкулучувајќи превакуум и вакуумско сушење.

Moжност за автоклавирање  на пакувани инструменти во фолија за стерилизација

Технички карактеристики:

капацитет: 17,6 L

температура за стерилизација:  121° C  , 134°C, B+

процедура за сушење: вакум

екран: LCD

тест: Bоwie&Dick , Leak

напојување: 230 V± 10%

систем за водоснабдување: резевоари (3 L свежа вода и 5 L нечиста вода)

максимален капацитет на полнење: инструменти: 5kg текстил: 1,8kg

моќност: 2400 W

комора: 250mm*350mm

принтер: по желба

Производител: SIRONA Dental Systems