Seal 100 Пакерка за инструменти

Aпарат наменет за пакување на инструменти во фолија, со што после стерилизацијата се спречува нивно контаминирање.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Seal 100 Пакерка за инструменти

Aпарат наменет за пакување на инструменти во фолија, со што после стерилизацијата се спречува нивно контаминирање. Изработена е од нерѓосувачки челик што спречува корозија и е лесно за чистење. Има двострано сечиво, за квалитетно сечење.
Seal 100 пакерката ги има следниве бенефити: стабилен капацитет, лесно и сигурно се ракува, пријатно искуство. Главниот атрибут е што кога моќноста ќе се смени, пакерката може да ја прилагоди температурата најдобра за пакување.
Технички карактеристики:
Напојување: 220/240V
Моќност: 500W
Ширина на запечатување: 250mm
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments