Атлетски стегач за колено со отвор

870.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Атлетски стегач за колено со отвор C7-006

 • Идеален за поддршка и стабилизација на коленото.
 • Превенира од повреди за време на спортски и работни активности.
 • Овозможува топлинска терапија.
 • Го забрзува заздравувањето на повредата.

Идеален е за поддршка и стабилизација на повреденото колено , покрај тоа превенира повреди на коленото при спортување и други работни активности и ослободува од болка. Кружниот отвор околу чашката на коленото може да ја заштити пателата и да го позиционира коленото без да го измести. Единствениот неопренов материјал дава топлинска терапија и лесен притисок со цел да ја забрза крвната циркулација.

Препорачливо за:

 • Заштита и поддршка.
 • Стабилизација.
 • Болка и оток на колено.
 • Артритис.
 • Остеоартритис.
 • Други болки во колено.
 • Дестабилизација.
 • Подобрување на перформансите

Големина:
S       30-34cm
M      34-38cm
L       38-42cm
XL    42-46cm
XXL 46-50cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

70% Неопрен
30% Најлон