Стегач за колено – перфориран неопрен

990.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Стегач за колено – перфориран неопрен D7-002

 • Превенира од повреди при спортски или работни активности.
 • Обездедува соодветна стабилизација и компресија.
 • Ја стимулира крвната циркулација и ја одржува топлината на телото.
 • Перфорираниот неопрен овозможува вентилација.
 • Универзална големина за совршено и удобно аплицирање.

Производот е изработен од квалитетен перфориран неопрен  материјал. Отворот на пателата е дизајниран за да го позиционира коленото без негова дисколација и да даде повеќе притисок и протекција на пателата. Перфорираниот неопрен дава добра вентилација на кожата, топлинска терапија и повеќе лесен притисок за да се забрза крвната циркулација. Има универзална големина и е идеален за спортски активности кои имаат активно повторливи движења на коленото и ја ослободува болката од повредата на коленото.

Препорачливо за:

 • Превенција од повреди.
 • Заштита
 • Воспалителни процеси и напори на мускули.
 • Ослободување од болка и оток.
 • Хронична нестабилност на колено.
 • Менискус
 • Подобрување на перформансите
 • Побрзо закрепнување на повредата

Големина:
Универзална

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

60% Неопрен
40% Најлон