Силиконска заштитник за одвојување на палецот

350.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Силиконска заштитник за одвојување на палецот О0-010

  • Овозможува заштита и порамнување на прстите во соодветна позиција и не дозволува да дојде до нивно преклопување.
  • Ослободува од непријатности помеѓу прстите.
  • Анти-алергиски, ослободува од мириси.

Сепараторот е изработен од 100% медицински силикон. Тој го израмнува вагусот на палецот и вториот прст во соодветна положба и го спречува нивното преклопување. Ослободува од притисокот и триење и го спречува предизвикувањето на плускавци. Анти алергиски, ослободува од мириси и е лесен за одржување.

Препорачливо за:

  • Прсти кои се преклопуваат.
  • Болка предизвикана од калус помеѓу прстите на нозете.
  • Непријатност помеѓу прстите.

Големина:
S 33-36 (20.5-22.5cm)
M 36-41 (22.5-26cm)
L  41-46 (26-30cm)

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

100% Силикон