Силиконска метатарзална влошка

860.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Силиконска метатарзална влошка О0-013

  • Идеална за заштита на метатарзалната глава и за ослободување од болки.
  • Го апсорбира непотребниот притисок кој настанува од триење.
  • Анти-алергиска кон кожата, ослободува од мириси.

Метатарзалната влошка е изработена од 100%медицински силикон. Идеална е за заштита на метатарзалната глава и ослободување од болки кои настануваат како резултата на триење. Прстенот се лизга по прстот и овозможува целосна цврстина и заддршка. Анти алергиска, ослободува од мириси и е лесена за одржување.

Препорачливо за:

  • Метатарзална болка.
  • Ослободување од притисок.
  • Триење.

Големина:

S/M 33-39

L/Xl 39-46

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

100% Силикон