Стегач за скочен зглоб неопрен

370.00 ден

 • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
 • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Стегач за скочен зглоб неопрен C9-001

 • Превенира од повреди при спортски и работни активности.
 • Овозможува соодветна стабилизација и компресија.
 • Ослободува од болка и оток.
 • Го забрзува процесот на закрепнување од повреда.

Идеален е за поддршка и стабилизација на скочниот зглоб, и исто така ги превенира повредите на зглобот при некои спортски активности и други работни активности. Изработен од  неопрен материјал кој прави топлинска терапија и лесен притисок со цел да ја забрза крвната циркулација. Исто така превенира повреди на скочниот зглоб при активно повторливи движења ослободувајќи од болка.

Препорачливо за:

 • Поддршка и заштита.
 • Рехабилитација.
 • Стабилизација.
 • Ослободување од болка и оток.
 • Повреди на скочен зглоб.
 • Подобрување на перформансите.
 • Побрзо закрепнување на повредата

Големина:
S 16-21cm
M 21-26
L 26-31cm
XL 31-36cm
XXL 36-41cm

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

70% Неопрен
30% Најлон