Runyes SEA-12L-B-LED/LCD

Се користи за чистење на сите видови метална и пластична опрема, протези и керамика. Јаката ултрасонична моќ овозможува чистење и на најтешко достапните делови и простори кои сунѓерот и четките неможат да ги достигнат.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
Категорија: Ознаки: ,

Опис

Runyes SEA-12L-B-LED/LCD

Се користи за чистење на сите видови метална и пластична опрема, протези и керамика. Јаката ултрасонична моќ овозможува чистење и на најтешко достапните делови и простори кои сунѓерот и четките неможат да ги достигнат.
Времето се подесува од 2-30min, истотака и темпераурата. Автоматски се исклучува кога има недостаток на вода. Дигитален дисплеј.
Технички карактеристики:
Капацитет: 5 L
Моќност: 200 W
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments