Runyes SEA-22L-B-LCD/LED

Европска B+ класа на автоклав. Напредна технологија, функција базирана на вакуум пумпа со троен вакуумски процес .

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
Категорија: Ознаки: ,

Опис

Runyes SEA-22L-B-LCD/LED

Европска B+ класа на автоклав. Напредна технологија, функција базирана на вакуум пумпа со троен вакуумски процес .

Овој модел на автоклави имаат вакум пумпа. Сушењето се врши под вакум на тој начин што најпрвин притисокот се намалува и повторно се зголемува до 2 bar.

Овој процес се повторува трипати при што се гарантира навлегување на пареата насекаде, во внатрешните делови на инструментите, текстил и др. Со ова  инструментите се потполно суви.

Времетраење на процесот на автоклавирање е од 20-60 min.

Moжност за автоклавирање  на пакувани инструменти во фолија за стерилизација

Технички карактеристики:

капацитет: 22 L

температура за стерилизација:  121° C  , 134°C, B+

процедура за сушење: вакуум

екран: LCD/LED

тест: Bоwie&Dick , Leak

напојување: 220 V± 10%

систем за водоснабдување: резевоари (3,5 L свежа вода и 5 L нечиста вода)

моќност: 2300 W (10 A)

комора: 250mm*450mm

принтер: по желба

Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments