Механички апарат за калјачи

Апарат со помош на кој се поставуваат калјачи. Може да се сместат до 50 калјачи.

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Апарат со помош на кој се поставуваат калјачи. Може да се сместат до 50 калјачи.
Производител: SIKERMA Technology