Касети за автоклав

Касети за стерилизација на инструменти
Димензии:
-280×205 mm
-140×205 mm
-80×205 mm

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

Касети за автоклав

Касети за стерилизација на инструменти
Димензии:
-280×205 mm
-140×205 mm
-80×205 mm