ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ + 389 (0)2 3095 002

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

(За термомасажниот кревет, фотелја масажерот ЗероГравити, фотелја масажерот Комфорт и фотелја масажерот Компакт)

  1. Во готово – кеш или со картичка

  1. На рати – со кредитна картичка од Стопанска Банка и Халк Банка до 24 рати без камата.

(За останатите производи)

  1. Во готово – кеш или со картичка

  1. На рати – со кредитна картичка од Стопанска и Халк банка до 12 рати без камата (за производи над 6.000 денари).