Појас за трудници

1,200.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: A5-010 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Појас за трудници A5-010

  • Овозможува поддршка на грбот и стомакот.
  • Ослободува од болка за време на бременоста.
  • 2 флексибилни пластични шини за поддршка на грбот.
  • Лесен за аплицирање.

Производот е наменет за поддршка на грбот и стомакот со цел ослободување од болки за време на бременост. Високо еластичните ленти со отвори на структурата овозможуваат размена на воздух и удобност при негово носење.  Лесен и едноставен за аплицирање ја дава потребната поддршка и заштита.

Препорачливо за:

  • Ослободување од болки во грбот за време на бременост.
  • Спуштен стомак.
  • Обезбедува соодветна поддршка и заштита.

Големина: Универзална

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

70% Најлон
20% Гума
10% Памук