Појас за лумбално сакрален предел

5,200.00 ден

  • Производите на SuperOrtho се произведени по најнови и најсовремени стандарди, ги поседуваат сите сертификати за безбедност, функционалност, ефикасност и квалитет.
  • Сертификати: CE – ISO13485 – FDA
ШИФРА: О5-007 Категорија: Ознака:

Опис

Појас за лумбално сакрален предел О5-007 

  • Идеален за имобилизација на лумбално-сакралниот предел.
  • Едноставен за аплицирање.

Имобилизатор за лумбално сакрален предел кој се користи по операција или акутна повреда на грбот за долгорочна рехабилитација. Рамката е флексибилна и нејзиниот дизајн овозможува голема удобност. Предниот абдоменален дел се прилагодува со стегач.

Препорачливо за:

  • Церебрална парализа.
  • Повреди на диск.
  • Пост-оперативен зафат.
  • Повреди на грбот.
  • Деформација на рбетот.

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.

38% ABS
30% Најлон
15% Пена
10% Челик
5% PE
5% Памук