Имобилизатор за прст

520.00 ден

 Имобилизатор за прст О0-006

-Го имобилизира повредениот прст.

-Направен е од алуминиум и пена.

-Лесно се поставува

-Обезбедува целосна заштита на прстот

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката

Опис

 Имобилизатор за прст О0-006

-Го имобилизира повредениот прст.

-Направен е од алуминиум и пена.

-Лесно се поставува

-Обезбедува целосна заштита на прстот

Внимание : при некоја кожна реакција, чешање, Ве молиме престанете со употреба и консултирајте се со доктор.