ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ + 389 (0)2 3095 002

АПАРАТ ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА

ден29,900.00

Модел: МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН
Гаранција: 2 Години
Испорака: Бесплатна
Достапност: НА ЗАЛИХА

Цена: 29.900 денари

Рата: 1.810 денари (18 рати)

Description

Кажете и збогум на болката!

Болката е сигнал кој ни го испраќа организмот дека нешто не е во ред. Таа патува од болната регија низ нервните влакна до рбетниот мозок каде што се обработува и потоа се враќа назад и ние почнуваме да ја чувствуваме.Апаратот за физикална терапија е идеален за професионална и домашна употреба без несакани ефекти и извонредни резултати во третманот на болката. Електро нервната стимулација што ја овозможува е широко прифатена терапија бидејќи ги стимулира нервните завршетоци на кожата и не дозволува сигналите на болка да стигнат до мозокот. Овој апарат стимулирајќи безболни и безбедни електрични импулси ослободува од болка и напнатост во мускулите. Освен за ослободување од болка се употребува и за проблеми со циркулација, стрес и секојдневен замор.