ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ + 389 (0)2 3095 002

Апарат за физикална терапија

Модел: МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН
Гаранција: 2 Години
Испорака: Бесплатна
Достапност: НА ЗАЛИХА

Цена: 29.900 денари

Рата: 1.810 денари (18 рати)

Посетете не во Нашиот продажен салон во Нас. Влае и уверете се сами во придобивките од масажерот.

Ве очекуваме….!

За домашна и професионална употреба!

Нов и иновативен терапевтски уред кој може во значителна мера да го подобри квалитетот на Вашето живеење. Доколку го користите само неколку минути дневно, додека гледате телевизија, читате или ги извршувате работните обврски ќе приметите значајно и долготрајно подобрување на општата здравствена состојба.

Ефикасна физикална терапија!

Ефектот на делување е брз и започнува веднаш при вклучување на апаратот. Чувството на болка исчезнува, импулсот од апаратот е единствено нешто што го чувствувате.

Мултифункционален!

Во комплетот содржи: класични и термални електроди, ултразвук, термо појас, ласер, пар папучи и штипка за мерење отчукувања на срцето. Комплетна физикална терапија со само еден апарат!

Кажете и збогум на болката!

Болката е сигнал кој ни го испраќа организмот дека нешто не е во ред. Таа патува од болната регија низ нервните влакна до рбетниот мозок каде што се обработува и потоа се враќа назад и ние почнуваме да ја чувствуваме.Апаратот за физикална терапија е идеален за професионална и домашна употреба без несакани ефекти и извонредни резултати во третманот на болката. Електро нервната стимулација што ја овозможува е широко прифатена терапија бидејќи ги стимулира нервните завршетоци на кожата и не дозволува сигналите на болка да стигнат до мозокот. Овој апарат стимулирајќи безболни и безбедни електрични импулси ослободува од болка и напнатост во мускулите. Освен за ослободување од болка се употребува и за проблеми со циркулација, стрес и секојдневен замор.

Подобрете ја крвната циркулација!

Ја подобрува и стимулира крвната циркулација испраќајќи благи електрични импулси преку терапевтските папучи. На тој начин се зголемува протокот на крвта и истовремено се стимулираат мускулите но и се елиминираат болните симптоми поврзани со лошата циркулација. Немојте да живеете и понатаму со ладни раце/стапала, дозволете тоа да остане минато и уште денес почнете да се чувствувате подобро.

Лесен и едноставен за користење!

Во својот комплет содржи термални и индивидуални електроди кои може да се поставуваат на колена, лакти како и на останатите тешко достапни делови на телото. Се ставаат на болните места или пак на акупресурните точки. На тој начин може да се зајакнат одредени групи на мускулите. Лесно може да го контролирате интензитетот како и времетраењето на третманот.

Какви резултати може да очекувате?

• Зголемена циркулација и намалување на отокот.
• Намалување на болката во мускулите.
• Ослободување од чувството на болни и уморни нозе.
• Побрзо опоравување при повреда или зголемена физичка активност.
• Зајакнување на мускулите со што сте помалку подлежни на повреди.
• Зголемување на нивото на енергија и намалување на стресот.
• Подобрување на општата здравствена состојба.
• Благосостојба и подобра кондиција.