ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

НОВИ ПРОИЗВОДИ…

 • Масажер за врат

  Новиот модел на ниски фреквенции за масажа и терапија на вратот има вградено електрично поле, со помош на кое се…

 • Кревет за масажа

  Димензии: 192 x  72 x 65 cm Материјал:  еко кожа и метал

 • Спа масажер за нозе

  -Вибрациона СПА масажа на вашите стапала -Погодна за козметички третман на вашите стапала -Ги релаксира мускулите на стапалото и ја…

 • Шиатсу Масажер

  Искористете ги сите нешта што ви ги подарила природата и ви ги понудила технологијата. Секогаш имаме се што ни е…